Javni poziv za financiranje/sufinanciranje obilježavanja obljetnica ratnih događanja i stradavanja

Javni poziv za financiranje/sufinanciranje obilježavanja obljetnica ratnih događanja i stradavanja

 

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za financiranje/sufinanciranje obilježavanja obljetnica ratnih događanja i stradavanja te prigodnih nadnevaka vezanih za Domovinski rat u 2019. godini.

Poziv je objavljen s ciljem  očuvanja i promicanja vrijednosti Domovinskog rata kroz aktivnosti udruga na obilježavanju obljetnica vezanih za Domovinski rat.

Na otvoreni Javni poziv mogu se javiti udruge registrirane sukladno Zakonu o udrugama, a koje su se svojim statutom opredijelile za obavljanje djelatnosti i aktivnosti koje su predmet financiranja Pozivom (promicanje vrijednosti Domovinskog rata te zaštita i promicanje interesa hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata).

Svaka udruga na Poziv može podnijeti najviše tri prijedloga za financiranje/sufinanciranje.

Na poziv se mogu prijaviti aktivnosti koje će se provoditi zaključno sa 17. travnjem 2020. godine.

Iznos koji se udruzi može odobriti za predložene aktivnosti je od najmanje 1.000,00 kn do najviše 20.000,00 kuna.

Rok za prijavu je 17. travnja 2019. godine.

Više informacija dostupno je na linku: https://branitelji.gov.hr/javni-pozivi/aktualni-javni-pozivi/javni-poziv-za-financiranje-sufinanciranje-obiljezavanja-obljetnica-ratnih-dogadjanja-i-stradavanja-te-prigodnih-nadnevaka-vezanih-za-domovinski-rat-u-2019-godini/2304

Pozivamo sve zainteresirane da se za pomoć obrate Projektnom uredu Grada Ivanca, na broj telefona 042/645-482, mail adresu projektni.ured@ivanec.hr  ili osobno na adresu Trg hrvatskih ivanovaca 10, uz prethodnu najavu, radnim danom od 7-15 sati, a najkasnije do 08. travnja 2019. godine.

print