Javni poziv za sufinanciranje tiska književnih ili publicističkih djela o Domovinskom ratu

Javni poziv za sufinanciranje tiska književnih ili publicističkih djela o Domovinskom ratu

Ministarstvo hrvatskih branitelja raspisalo je Javni poziv za sufinanciranje tiska književnih ili publicističkih djela o Domovinskom ratu.

Cilj Javnog poziva je promicanje vrijednosti Domovinskog rata kroz povećanu dostupnost pisane riječi o Domovinskom ratu.

Predmet ovoga Javnog poziva je prikupljanje projektnih prijedloga za tisak književnih i publicističkih djela o Domovinskom ratu u 2019. godini te prikupljanje projektnih prijedloga za prijevod na strani jezik i objavu u e-obliku već objavljenih književnih ili publicističkih djela o Domovinskom ratu u 2019. godini.

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe i udruge iz Domovinskog rata registrirane u Republici Hrvatskoj barem godinu dana prije podnošenja zahtjeva, neovisno o njihovom prethodnom književnom ili publicističkom radu i iskustvu.

Jednom projektu je po ovom Javnom pozivu moguće odobriti do najviše 25.000,00 kuna za pripremu i tisak književnog ili publicističkog djela o Domovinskom ratu, odnosno najviše 15.000,00 kuna za prijevod na strani jezik i objavu u e-obliku književnog ili publicističkog djela o Domovinskom ratu. Jedan podnositelj može prijaviti najviše jedan projekt za pripremu i tisak te jedan projekt za prijevod na strani jezik i objavu u e-obliku

Javni poziv otvoren je do 2. svibnja 2019. godine.

Više informacija dostupno je na linku: https://branitelji.gov.hr/o-ministarstvu-15/javne-rasprave/javni-pozivi/aktualni-javni-pozivi/919

Pozivamo sve zainteresirane da se za pomoć obrate Projektnom uredu Grada Ivanca, na broj telefona 042/645-482, mail adresu projektni.ured@ivanec.hr  ili osobno na adresu Trg hrvatskih ivanovaca 10, uz prethodnu najavu, radnim danom od 7-15 sati, a najkasnije do 19. travnja 2019. godine.

print