Godišnji plan objave Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2017. god. Ministarstva rada i mirovinskog sustava

Godišnji plan objave Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2017. god. Ministarstva rada i mirovinskog sustava

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava - Upravljačko tijelo za Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. objavilo je Godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. za 2017. godinu.

S ciljem informiranja javnosti i omogućavanja pravovremene pripreme projektnih prijedloga potencijalnih prijavitelja godišnji plan objave poziva sadrži indikativni popis poziva na dostavu projektnih prijedloga i rokova poznatih u trenutku izrade plana te je podložan izmjenama i dopunama sukladno dinamici poslovnih procesa uključenih institucija.

Indikativni godišnji plan objave poziva za 2017. godinu dostupan je na poveznici: http://www.esf.hr/godisnji-plan-objave-operacijaprojekata-esf/

Pozivamo sve  zainteresirane prijavitelje da se za savjetodavnu i operativnu pomoć u kandidiranju svojih projekata na neki od poziva objavljenih u navedenom indikativnom planu obrate Projektnom uredu Grada Ivanca za EU fondove na tel: 042/645-483 ili na mail: projektni.ured@ivanec.hr .

Također kada će se određeni javni pozivi objaviti, Projektni ured Grada Ivanca za EU fondove organizirat će besplatne radionice i individualno savjetovanje za sve zainteresirane, a termini radionica i individualnih savjetovanja bit će objavljeni na web stranici grada Ivanca.

print